Integrimi i azilkërkuesve - Sport për të fituar zemrat e gjermanëve | Ballina | DW | 09.08.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Integrimi i azilkërkuesve - Sport për të fituar zemrat e gjermanëve

Bautcen është një qytet sakson gjerman, që nuk përmendet ndonjëherë në media -por sulmet e neonazistëve ndaj refugjatëve dhe qytetarëve të tjerë e vunë këtë qytet në fokus të shtypit. Imazhi i Bautcenit është dëmtuar, ndërkohë që refugjatët, që dëshironin një fillim të ri në Gjermani kanë frikë nga ky emër. Por jo të gjithë. Disa të rinj pakistanezë dhe afganë nuk tremben.

Shiko videon 03:52