Informacione me email për të mësuar dhe për të dhënë mësim | Newsletter | DW | 16.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Newsletter

Informacione me email për të mësuar dhe për të dhënë mësim

Në informacionet tona me e-mail për kurset e gjermanishtes të gjithë gjejnë atë që kërkojnë: informohuni për oferta informacionesh të përpunuara nga pikëpamja didaktike, për ata që e mësojnë gjermanishten si dhe për mësuesit e saj. Lexoni çdo javë tekste të reja zbavitëse për gjuhën gjermane ose shfrytëzoni informacionet për mësuesit e gjermanishtes për t'u përgatitur për mësim! Zgjidhni prej këtyre informacioneve me e-mail:

Deutschlehrer-Info – Informacione me e-mail për mësuesit e gjermanishtes

DiF – Gjermanishtja në fokus

DaF – Informacione me e-mail për gjermanishten si gjuhë të huaj ose gjuhë të dytë

InWEnt Alumni – Informacione me e-mail për kualifikimin ndërkombëtar