Himalaja – Burimi i Azisë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 12.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Himalaja – Burimi i Azisë

Një e katërta e popullsisë botërore varet prej burimeve ujore të Himalajas. Lumenjtë më të mëdhej të Azisë burojnë nga Himalaja dhe furnizojnë me ujë më shumë se dy miliardë njerëz. Por për këto burime ka konflikte.