Hartoni një koment si i ftuar | FOKUS | DW | 30.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Hartoni një koment si i ftuar

Hyni në bashkëbisedim me DW duke u regjistruar si i ftuar. Ja se cila është rruga që duhet të ndiqni për t'u regjistruar...

Nëse do të hartosh një koment si i ftuar, kliko në fushën e tekstit dhe shkruaj komentin. Pasi të kesh klikuar në fushën e tekstit, shfaqen disa mundësi regjistrimi. Ju lutem kliko vetëm në fushën e emrit. Këtu mund të vendosësh një emër përdoruesi.

Pas klikimit në fushën "emri", hapen më poshtë disa fusha të tjera. Krahas emrit është e detyrueshme të jepni edhe një adresë e-maili, nëse moderatorët kanë ende pyetje ose mesazhe. Nuk është e nevojshme të zgjidhni një fjalëkalim, mjafton të klikosh në fushën "Dua të komentoj si i ftuar".

Sapo të kesh klikuar në këtë fushë, zhduket fusha "fjalëkalim". Tani duhet vetëm të klikosh mbi butonin "Dërgo".

Hartimi i komentit si përdorues i regjistruar

Ju mund të regjistroheni në Disqus dhe të hartoni komente si përdorues i regjistruar. Kliko në fushën e tekstit dhe harto komentin.

Pasi të keni klikuar në fushën e emrit, shfaqen mundësi të ndryshme regjistrimi. Ju mund të zgjidhni ndërmjet një regjistrimi përmes Disqus, Facebook, Twitter apo Google+.

Përmes Disqus mund të regjisgtroheni duke mbushur fushat në vijim: "Emri", Adresa Emailit" dhe "Fjalëkalimi".

Regjistrimi përmes Disqus

Sapo të keni dërguar komentin, për Ju ngrihet në Disqus një llogari përdoruesi.

Regjistrimi përmes Facebook, Twitter apo Google

Pas një regjistrimi vetëm një herë në Disqus, nëse keni tashmë një llogari në Facebook, Twitter apo Google+, në të ardhmen mund të regjistroheni edhe me një nga këto llogari . Këtu përshkruhet shembulli i regjistrimit përmes një llogarie "Googl+". Fillimisht klikoni në simbolin e "Google+". Pas kësaj hapet një dritare Popup. Sigurohuni që dritarja e re nuk bllokohet nga një bllokues Popup-i.

Pasi të jeni regjistruar me llogarinë Tuaj Google+, në regjistrimin e parë në Disqus shfaqet një tjetër dritare Popup. Në këtë dritare hapni llogarinë Tuaj "Disqus". Për të hapur llogarinë "Disqus", jepni një emër, një adresë e-maili dhe një fjalëkalim për Disqus. Në fund kliko në butonin "rregjistro".

Diskuto

Komento

Pasi të kesh klikuar mbi "regjistro", je i regjistruar dhe mund të shkruash komente.