Greqi: Shoqata ″Unë nuk paguaj″ në mbrojtje të debitorëve | Ballina | DW | 22.09.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Greqi: Shoqata "Unë nuk paguaj" në mbrojtje të debitorëve

Këstet e ndihmave drejt Greqisë ofrohen në intervale të rregullta, të paraprira nga debate mes kreditorëve ndërkombëtarë dhe Greqisë për kushtet e vëna. Kjo është skena e madhe ku lëvizin miliardat, po kush i hedh sytë aty ku bëhet fjalë për disa mijëra euro, që rrënojnë ekzistencën e shumë grekëve që nuk paguajnë dot borxhet për shtëpinë apo dritat?

Shiko videon 03:59
Now live
03:59 minuta