Gjithmonë i pranishëm – App i DW | Gjermania | DW | 30.09.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Gjermania

Gjithmonë i pranishëm – App i DW

Krijo çastin personal në aplikacionin e DW dhe fito një smartphone!

E ke shkarkuar aplikacionin e DW? Na trego çastin-app dhe fito një smartphone! Ne duam të dimë, ku dhe kur preferon ta përdorësh aplikacionin tonë. Qysh me kafenë e parë të mëngjesit apo rrugës për në punë? Informohesh në vendin e punës apo e fillon ditën me lajmet nga aplikacioni?

Ja si të veprosh

  • fikso çastin personal të aplikacionit
  • fotografi ose video e shkurtër (maksimumi 15 sek.) me fajlën kyç „App“ në kategorinë „My DW“ ngarko aplikacionin tënd
  • mos harro: të na komunikosh orën dhe vendin e çastit tënd app.

  • Mirëpresim dërgesën tënde!