Gjirokastra boshatiset me ritmet më të shpejta në Shqipëri#letsfaceit | FOKUS | DW | 31.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Gjirokastra boshatiset me ritmet më të shpejta në Shqipëri#letsfaceit

Shkaku kryesor mbetet emigracioni brenda dhe jashtë vendit. Një tjetër shkak është edhe numri i ulët i lindjeve. Çfarë do ta ndalonte “hemoragjinë” e Gjirokastrës?

Shiko videon 04:06