Gjirokastra boshatiset me ritmet më të shpejta në Shqipëri | FOKUS | DW | 31.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Gjirokastra boshatiset me ritmet më të shpejta në Shqipëri

Shkaku kryesor mbetet emigracioni brenda dhe jashtë vendit. Një tjetër shkak është edhe numri i ulët i lindjeve. Çfarë do ta ndalonte “hemoragjinë” e Gjirokastrës?

Shiko videon 04:06