Gjermania - armiku më i dashur mes aleatëve për Donald Trump? Mospajtime mes besnikes më të madhe dhe superfuqisë | FOKUS | DW | 31.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Gjermania - armiku më i dashur mes aleatëve për Donald Trump? Mospajtime mes besnikes më të madhe dhe superfuqisë

Shiko videon 08:08