Gjendja dramatike në Mesdhe nga peshkimi i pakontrolluar | Të gjitha përmbajtjet | DW | 11.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Gjendja dramatike në Mesdhe nga peshkimi i pakontrolluar

Kuotat rigoroze të peshkimit të vendosura në Europë po japin efektin e duhur në Atlantik, në Detin e Veriut dhe në Balltik, por në Mesdhe gjendja është dramatike, sipas një studimi të publikuar tani në "Current Biology".