Gazetaria cilësore versus ″Fake News″ | Ballina | DW | 06.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Gazetaria cilësore versus "Fake News"

Si rezistojnë standardet e gazetarisë profesionale sot në kohën e "Fake News", rritjes së popoulizmit dhe ekstremizmit fetar? DW, Unioni i Gazetarëve të Shqipërisë dhe Departamenti i Gazetarisë në Universitetit të Tiranës organizuan një diskutim me gazetarë dhe ekspertë. Aktiviteti u zhvillua në kuadër të Tetorit Gjerman që sivjet përkoi me 30 vjeotrin e marrëdhënieve mes RFGJ dhe Shqipërisë.

Shiko videon 07:39