Gati për #DW_BalkanBooster! | FOKUS | DW | 15.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Gati për #DW_BalkanBooster!

Lamia nga Bosnja dhe Mladeni nga Serbia, në Balkan Booster raportuan nga të dy vendet mbi ndotjen e ajrit dhe problemet e banorëve pranë termocentraleve.

Shiko videon 03:28