1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Garë armatimesh në Ballkan

Në Evropën Juglindore blihen armë si kurrë më parë.

Në një kohë kur NATO mbështetet para së gjithash te Shqipëria, Kosova dhe Kroacia, Rusia është përqendruar tek Serbia dhe tek Republika Srpska. SHBA ka në Kosovë një nga bazat më të mëdha ushtarake, Camp Bondsteel. Rusia do të ndërtojë një bazë ushtarake në pjesën serbe të Bosnjës.