1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Ftohja e raporteve Gjermani-Serbi, dërgimi i raketave Patriot në Ukrainë dhe mugnesa e ilaçeve në Gjermani

Bahri Cani
23 Dhjetor 2022

https://p.dw.com/p/4LMCC