FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Kosovo erhöht Einfuhrzölle - Ramush Haradinaj spricht auf der West-Balkankonferenz in Österreich (picture-alliance/AA/A. Kiyagan)

Haradinaj: Taksa ndaj Serbisë mund të mbetet përgjithmonë

Deutschland Berlin Akkreditierung Richard Allen Grenell, neuer US-Botschafter (Getty Images/AFP/O. Andersen)

Grenell: "Një hap madhështor i qeverisë gjermane!"

Angela Merkel und Emmanuel Macron unterzeichnen den neuen Elysée-Vertrag in Aachen (Reuters/W. Rattay)

Koment: Ndjenja pranverore gjermano-franceze

Türkei Istanbul Protest gegen Ermordung von Khashoggi durch Saudis (Getty Images/AFP/Y. Akgul)

Turqia për shpjegimin deri në fund të vrasjes së Khashoggit

UK | Theresa May (Getty Images/J. Taylor)

Koment: May duhet t'i japë fund kaosit politik

Shiko videon 02:43
Now live
02:43 minuta
Reklamë
Shiko videon 01:53
Now live
01:53 minuta

Video të tjera

Si humbet BE 147 miliradë euro në vit? #Europeo

Kaosi me Brexitin dhe pasojat për Gjermaninë

Europa në fokus - Kaosi i Brexit, kthesa e fortë antiliberale e Turqisë, vdekja e bardhë në alpet gjermane e reportazhe të tjera

Mustafa dhe Lushtaku në Hagë & Frika e ekonomisë gjermane nga Brexiti