FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Russland Pressekonferenz zur Vorstellung neuer Raketen (picture-alliance/Sputnik/V. Astapkovich)

Rusia paraqet dëshmi se nuk shkel INF

Luxemburg Europäischer Gerichtshof (picture-alliance/dpa/G. Vanden Wijngaert)

E drejta e azilit e BE vlen ende për Britaninë e Madhe

Belgien Europäische Kommission in Brüssel (picture-alliance/dpa/D. Kalker)

BE - Kosovë: Vizat dhe tarifa doganore çështjet që dominojnë

Russian President Putin meets with his Turkish counterpart Erdogan in Sochi (Reuters/A. Zemlianichenko)

Erdogani në Moskë: Plane të reja për Sirinë?

Großbritannien EU-Westbalkangipfel in London (Reuters/L. Neal)

Çfarë roli luan Berlini në kaosin e Brexitit?

Shiko videon 10:12
Now live
10:12 minuta
Reklamë
Shiko videon 01:53
Now live
01:53 minuta

Video të tjera

Si humbet BE 147 miliradë euro në vit? #Europeo

Kaosi me Brexitin dhe pasojat për Gjermaninë

Europa në fokus - Kaosi i Brexit, kthesa e fortë antiliberale e Turqisë, vdekja e bardhë në alpet gjermane e reportazhe të tjera

Mustafa dhe Lushtaku në Hagë & Frika e ekonomisë gjermane nga Brexiti