FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Protest Opposition Albanien Tirana (DW/A. Ruci)

Tiranë: Opozita zhvillon protestën e gjashtë antiqeveritare

EU-Fahnen (picture-alliance/blickwinkel/McPHOTO/C. Ohde)

Evropianët mendojnë se roli global i Gjermanisë po rritet

Großbritannien London - Brexit Gegner Protestieren (Getty Images/J. Taylor)

Brexiti ka kohë që është komedi - vetëm më pak zbavitëse

Westbalkan RYCO Projekt für Toleranz und Frieden (DW/Z. Ljubas)

Blanusha: Rëndësi ka të mundësohet puna e mëtejshme e RYCO-s

Niederlande Den Haag - Radovan Karadzic vor Strafgerichtshof (Getty Images/AFP/P. Dejong)

Dënim i drejtë për një kriminel lufte

Europäischer Gerichtshof in Luxemburg l CVRIA (picture alliance / imageBROKER)

Gjermania mund të kthejë refugjatë në shtete të varfra të BE

Reklamë
Shiko videon 07:01

Video të tjera

DW-RTK: Shkëlqimi dhe rënia e mbretit të popit - Debat për ekspozitën mbi Michael Jackson në Bonn

Akyurt - Pse një fshat në Turqi quhet fshati i "mallkuar"?

Ekstremizmi i djathtë lëshon vrer në Spanjë - mollë sherri xhamia e Kordovës

Qeveria gjermane pranon zyrtarisht vonesat ekstreme për viza në ambasadat gjermane në Ballkan