FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Schweden Wahlkampf Stefan Löfven (picture-alliance/TT News Agency/A. Wiklund)

Parlamenti i Suedisë i shpreh mosbesimin kryeministrit

Italien Matteo Salvini in Rom | Dekret zu Sicherheit und Einwanderung (Reuters/A. Bianchi)

Italia ashpërson politikën e migracionit

Bosnien und Herzegowina Proteste in Banja Luka (DW/D. Maksimovic)

Valë protestash para zgjjdhjeve në Bosnjë-Hercegovinë

Kosovo Parlament (DW/B. Shehu)

Kosovë: Opozita (pa)koordinim kundër korrigjimit të kufijve

Papst Franziskus I. (li) beim Gruppenbild mit chinesischen Gläubigen (picture-alliance/Pressefoto ULMER/A. Lingria)

Historike dhe delikate - Marrëveshja mes Kinës e Vatikanit

Shiko videon 03:24
Now live
03:24 minuta
Shiko videon 01:39
Now live
01:39 minuta

Video të tjera

Censura e letërsisë në Ballkan

Balkan Booster në Ferizaj

Ngrini krikëllat! Prost- Gëzuar - Filloi festa më e madhe e birrës në botë!

Tandemi Kosovë - Shqipëri në #dw_balkanbooster i jep fund udhëtimit në Prishtinë me çaj në Kosovë.