Fjori dhe Andjela në #DW_BalkanBooster në Tiranë | FOKUS | DW | 11.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Fjori dhe Andjela në #DW_BalkanBooster në Tiranë

Në fillim të kësaj jave Fjori dhe Andjela nisën rrugëtimin e tyre në #DW_BalkanBooster në Tiranë. Sot dyshja e përmbyll javën duke përmbledhur raportimin gjatë këtyre ditëve nga Shqipëria, për t’u takuar sërisht në Mal të Zi në nëntor.

Shiko videon 01:20