1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Festivali i Beethovenit

Në mbarë botën Hëna i ka frymëzuar artistët për krijimtari të nivelit të lartë - në art, letërsi dhe muzikë.

"Ndriçimi i Hënës", do të përshkojë si një fill të gjitha koncertetet e planifikuara në Fetivalin e Beethovenit në vitin 2019.