Fëmijët vuajnë pasojat e ndotjes së ajrit në Obiliq | FOKUS | DW | 22.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Fëmijët vuajnë pasojat e ndotjes së ajrit në Obiliq

Teodora dhe Albani për #DW_BalkanBooster biseduan me dy ekspertë mbi ndotjen e ajrit nga termocentrali në Obiliq. Pasojat shëndetësore nga ajri i ndotur prekin më shumë fëmijët, thonë ekspertët. Ndërkohë që edhe planet për uljen e ndotjes gjatë prodhimit të energjisë së janë shumë larg realizimit.

Shiko videon 02:48