#Europeo: Ribashkimi i Gjermanisë | FOKUS | DW | 08.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#Europeo: Ribashkimi i Gjermanisë

30 vjet pas rënies së „Murit të Berlinit“ dhe pothuajse 30 vjet pas ribashkimit, Gjermania është fuqia më e madhe ekonomike në Europë. Por a ka ende shumë dallime midis Lindjes dhe Perëndimit?

Shiko videon 02:02