Europa një minutë heshtje | Evropa | DW | 16.11.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Evropa

Europa një minutë heshtje

Europa: Homazh me një minutë heshtje në përkujtim të viktimave të terrroit të 13 nëntorit në Paris.

Në Europë (16.11) në orën 12:00 do të mbahet një minutë heshtje në përkujtim të viktimve të sulmeve terroriste të premten e kaluar (13.11) në Paris. Kryetarët e shteteve dhe qeverive të vendeve të BE-së në një deklaratë të përbashkët kanë ftuar që në orën 12:00 në Europë qytetaret e qytetarët të marrin pjesë në një minutë heshtje. E mira është më e fortë se e keqja, thuhet në deklaratën e fundjavës. Shtetet theksojnë në të, se do të bëjnë gjithçka të nevojshme, për të luftuar ekstremizmin, terrorizmin dhe urrejtjen.