Emocione - Rënia e Murit të Berlinit më 9 nëntor 1989 | Gjermania | DW | 09.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Gjermania

Emocione - Rënia e Murit të Berlinit më 9 nëntor 1989

Një vështrim pas në të shkuarën gjermane - Muri i Berlinit - ndërtimi, rënia dhe bashkimi i Gjermanisë

Shiko videon 03:23