Efterpi, Petari dhe Lorini për #DW_BalkanBooster në Pustec | FOKUS | DW | 15.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Efterpi, Petari dhe Lorini për #DW_BalkanBooster në Pustec

Efterpi, Petari dhe Lorini për #DW_BalkanBooster raportojnë nga Pusteci mbi problemet me menaxhimin e mbetjeve në fshat.

Shiko videon 03:10