1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

E djathta dhe e majta

Duket sikur socialistët kanë dalë nga moda në Gjermani.

Në Lindje të Gjermanisë ato janë parti me popullaritet dhe parti që simbolizojnë protestat, kurse në Perëndim janë parti që kanë elektorat të kufizuar. Pas zgjedhjeve