Dyshja e #DW_BalkanBooster Erna dhe Irena në Shkup | FOKUS | DW | 05.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Dyshja e #DW_BalkanBooster Erna dhe Irena në Shkup

„Lumi Vardar është kthyer në një katastrofë për qytetarët e Shkupit“. Dyshja e #DW_BalkanBooster Erna dhe Irena në kërkim të së vërtetës mbi ndotjen e lumit.

Shiko videon 02:35