#DW_BalkanBooster:″Kemi racizëm sistematik ndaj komunitetit rom″ | FOKUS | DW | 15.06.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster:"Kemi racizëm sistematik ndaj komunitetit rom"

Vrasja e George Floyd rihapi problemin e racizmit në Amerikë, dhe e njëjta pyetje ju shtrua të gjithëve. A ka racizëm në Mal të Zi?

Shiko videon 02:45