#DW_BalkanBooster: “Woof Wood” – prodhime për të mbrojtur qentë dhe macet | FOKUS | DW | 17.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: “Woof Wood” – prodhime për të mbrojtur qentë dhe macet

Belma dhe Edini grumbullojnë me biznesin e tyre para për të ndihmuar kafshët e braktisura në Bosnjë.

Shiko videon 02:18