#DW_BalkanBooster: Studentët dhe Teatri në Tivar dhe Tuzla në kohë të pandemisë | FOKUS | DW | 04.09.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Studentët dhe Teatri në Tivar dhe Tuzla në kohë të pandemisë

Në mungesë të shfaqjeve aktorët e rinj përpiqen që në prova për disa momente t'i harrojnë lajmet negative mbi përhapjen e virusit Corona.

Shiko videon 01:37