#DW_BalkanBooster sot arriti në Greqi | FOKUS | DW | 17.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster sot arriti në Greqi

Liqeni i Prespës shtrihet në tre vende, pas Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, #DW_BalkanBooster sot arriti në Greqi. Petar, Lorin dhe Efterpi në kërkim të pelikanit Dalmatian raportojnë nga fshati Agios Akelios.

Shiko videon 02:49