#DW_BalkanBooster: Solidaritet në kohë të virusit Corona | FOKUS | DW | 04.05.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Solidaritet në kohë të virusit Corona

Me përkujdesjen ndaj të moshuarve dhe stafit mjekësor #DW_BalkanBooster-at ndihmojnë shoqërinë në përballje me pandeminë.

Shiko videon 01:01