#DW_BalkanBooster - situatë e papërballueshme për komunitetin rom e egjiptian | FOKUS | DW | 09.05.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster - situatë e papërballueshme për komunitetin rom e egjiptian

Mësimi online është i parealizueshëm për komunitetin rom dhe egjiptian. Kushtet financiare e bëjnë edhe më të rëndë jetën e tyre nga ajo që ishte para virusit Corona.

Shiko videon 02:08