#DW_BalkanBooster: Projekti „Lufta në Serbi“ | FOKUS | DW | 02.09.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Projekti „Lufta në Serbi“

Projekti „Lufta në Serbi“ nga nisma rinore për të drejtat e njeriut në Beograd, sjell fakte historike dhe politike nga viti 1991 deri në 2001 dhe tregon histori të viktimave që e mbijetuan luftën.

Shiko videon 01:51