#DW_BalkanBooster: Problemet mjedisore nuk kanë kufij | FOKUS | DW | 25.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Problemet mjedisore nuk kanë kufij

Teodora dhe Albani na sjellin përshtypjet e një jave në Obiliq. Këtu merr fund edhe udhëtimi i tyre në #DW_BalkanBooster. Banorët e Kostolcit dhe Obiliqit ndajnë të njëjtat probleme, jetojnë në vendet me ajrin më të ndotur në vend.

Shiko videon 02:35