#DW_BalkanBooster: Problemet e komunitetit LGBT+ në Mal të Zi dhe Serbi | FOKUS | DW | 30.06.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Problemet e komunitetit LGBT+ në Mal të Zi dhe Serbi

Sot në ditën e fundit të Muajit të Krenarisë, Jovani dhe Danijeli tregojnë sfidat dhe problemet kryesore të komunitetit LGBT+ në vendet e tyre.

Shiko videon 03:56