#DW_BalkanBooster: Ndarja e mbetjeve në Mal të Zi | FOKUS | DW | 05.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Ndarja e mbetjeve në Mal të Zi

Në tetor të vitit 2018 Parlamenti i Podgoricës morri vendimin që të ndante mbetjet e thata nga ato të njoma që në shtëpi. Në mars të këtij viti u instaluan kontejerët e parë që mundësonin ndarjen e këtyre mbetjeve. 8 muaj më vonë Anxhela dhe Fjori, pyesin se sa të informuar janë qytetarët për ndarjen e mbetjeve dhe cilat janë hapat e tjerë që po merren në zhvillimin e sistemit.

Shiko videon 02:28