#DW_BalkanBooster në Podgoric | FOKUS | DW | 05.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster në Podgoric

Një muaj pas vizitës në vendgrumbullimin e mbetjeve në Porto Romano në Durrës, Fjori dhe Angjela takohen në Podgoricë. Dyshja Shqipëri - Mali i Zi në #DW_BalkanBooster gjatë javës do të raportojë mbi problemet me menaxhimin e mbeturinave.

Shiko videon 00:56