#DW_BalkanBooster në komunën me ajrin më të ndotur në Kosovë, në Obiliq | FOKUS | DW | 19.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster në komunën me ajrin më të ndotur në Kosovë, në Obiliq

Dyshja ritakohet sot dhe në ditët në vijim do të raportoj mbi problemet që përballen qytetarët e kësaj komune prej ndotjes së ajrit. Ndiqni videon e Teodorës dhe Albanit për më shumë …

Shiko videon 01:31