#DW_BalkanBooster: “Menaxhimi i mbetjeve duhet të jetë më efikas” | FOKUS | DW | 17.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: “Menaxhimi i mbetjeve duhet të jetë më efikas”

Anxhela Durashkoviç nga Mali i Zi dhe Fjori Sinoruka nga Shqipëria në Balkan Booster u përqëndruan në problemet e menaxhimit të mbeturinave në të dy vendet.

Shiko videon 03:00