#DW_BalkanBooster: Ku mbeti lumi i Prishtinës? | FOKUS | DW | 06.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Ku mbeti lumi i Prishtinës?

Në kërkim të “lumejve të vdekur në Kosovë” dy reporterët e #DW_BalkanBooster pyesin qytetarët dhe ekspertët se çfarë ka ndodhur me lumin Prishtevka. Shihni videon e Ernës dhe Irenës për më shumë ...

Shiko videon 02:01