#DW_BalkanBooster: Dritë e gjelbër për Ernën dhe Irenën | FOKUS | DW | 05.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Dritë e gjelbër për Ernën dhe Irenën

Dyshja e #DW_BalkanBooster Kosovë – Maqedoni e Veriut ritakohen në Prishtinë. Njësoj si në Shkup ata do të raportojnë mbi ndotjen e ujit në Kosovë dhe do të përpiqen të gjejnë lumin e humbur të Prishtinës.

Shiko videon 01:20