#DW_BalkanBooster: Bashkëpunimi është çelësi | FOKUS | DW | 05.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Bashkëpunimi është çelësi

Java e dytë e raportimit, në #DW_BalkanBooster për Fjorin dhe Anxhelan përfundon në parkun pranë Universitetit të Malit të Zi. Dy raportuesit nga Mali i Zi dhe Shqipëria u fokusuan në problemet me menaxhimin e mbetjeve në të dy vendet.

Shiko videon 01:12