#DW_BalkanBooster: Agjërimi në kohë të virusit Corona | FOKUS | DW | 04.05.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Agjërimi në kohë të virusit Corona

Si po agjërojnë këtë vit besimtarët në Ballkan dhe sa respektohen rregullat për mbrojtjen nga virusi Corona ...

Shiko videon 02:37