Dita e fundit në Shkup për dyshen e #DW_BalkanBooster | FOKUS | DW | 27.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Dita e fundit në Shkup për dyshen e #DW_BalkanBooster

Arditi dhe Denica përmbledhin përshtypjet e kësaj jave. Dyshja do të takohen sërish në nëntor në Shqipëri, ku do të vazhdojnë të hulumtojnë mbi problemet e ndotjes së mjedisit.

Shiko videon 01:47