Dita e fundit e #DW_BalkanBooster në Librazhd | FOKUS | DW | 15.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Dita e fundit e #DW_BalkanBooster në Librazhd

Denica për herë të parë ka vizituar Librazhdin dhe së bashku me Arditin përmbledhin javën pranë Parkut Kombëtar Shebenik, ku intervistuan ekspertë, qytetarë dhe aktivistë që përpiqen të mbrojnë natyrën. Dyshja Shqipëri - Maqedoni e Veriut arritën në fund të udhëtimit të tyre në #DW_BalkanBooster.

Shiko videon 01:33