1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Dita Botërore e Ujit

Tema

Në dhjetor të vitit 1992 OKB shpalli 22 marsin si ditën e sensibilizimit për mungesën e ujit të pijshëm në shumë vende të botës dhe për rëndësinë e ruajtjes së ujrave.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza