Deutsche Welle - 25 vjet program në gjuhën shqipe | Ballina | DW | 01.06.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Deutsche Welle - 25 vjet program në gjuhën shqipe

Më 1 qershor 1992 DW nisi programin radiofonik në shqip. Nga 15 minuta program ditor në valë të shkurtra askohe, oferta e DW shqip u zgjerua me shtimin e edicioneve të radios, veçanërisht gjatë krizës më 1997 në Shqipëri, luftës së Kosovës në vitet 1998 - 1999 e konfliktit në Maqedoni më 2001. Sot programi është fokusuar tek oferta online, edicionet televizive dhe rrjetet sociale.

Shiko videon 09:41