1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Logo von Deutsch warum nicht?

Niveli A1, A2, B1

Kjo ofertë me radiodrama dhe libra është hartuar në vitin 1991. Ju lutemi të keni mirëkuptim, që informacionet me referencë kohe, si për shembull njësitë monetare, nuk mund të aktualizohen më.