Deutsch – warum nicht? | Deutsch - warum nicht? | DW | 08.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht?

Deutsch – warum nicht?

Kursi Deutsch – warum nicht? tregon në katër pjesë historinë e studentit të gazetarisë Andrea dhe të shoqërueses së tij të padukshme Eksa. Shoqërojini të dy në aventurat që përjetojnë dhe mësojeni si duke luajtur gjuhën gjermane! Çdo pjesë ofron 26 mësime me dialogë, ushtrime dhe skeda dëgjimi (audio) për t’i shkarkuar në kompjuterin tuaj. E veçantë e këtij kursi është shpjegimi i gramatikës gjermane në gjuhën shqipe. Krahas kësaj, përshtatësi dhe përkthyesi i kursit në gjuhën shqipe, ka integruar në gramatikën në libër si dhe në pjesën për dëgjim, sa herë ka qenë e mundur, edhe veçori gramatikore të shqipes. Kursi u përgjigjet shkallëve A1 deri B1 të Kornizës Evropiane të Referencës; ai u drejtohet fillestarëve dhe të përparuarve. Deutsch – warum nicht? është një bashkëprodhim i Deutsche Welle-s dhe Institutit Gëte.